ForældreIntra er et lukket område for forældre til elever på skolen. Her kan du som forælder følge med i, hvad der sker i netop de klasser, som dine børn går i.

Du får adgang til en lang række oplysninger om livet i klassen, og du får mulighed for at kommunikere direkte med klassens lærere og de øvrige forældre i klassen.

LærIT har udarbejdet en række videoer om, hvordan du bruger ForældreIntra.Videoklippene viser trin for trin, hvordan ForældreIntra virker i et tempo, hvor alle kan være med. Du ser fx, hvordan man som forældre opretter beskeder, opslag på opslagstavlen, tilmelder sig arrangementer, opretter debatter og billedsamlinger og meget mere. Se videoerne her.

Her kan du finde grundige vejledninger til ForældreIntra (åbner i SkoleIntras vejledningssystem).

Del dine idéer om ForældreIntra på Uservoice

Der ydes ikke support fra itslearning til forældre i brugen af ForældreIntra. Vi hører dog meget gerne fra forældre, der har idéer til videreudvikling af ForældreIntra.

I forummet foraeldreintra.uservoice.com har forældrene mulighed for at dele idéerne og komme i dialog med andre brugere og itslearning.