Bygninger

Skolens bygninger og faciliteter

Mørkhøj skole er traditionelt opbygget. Skolen er i et plan med en hovedgang og 4 mindre gange hvorpå klasseværelserne og SFO'en ligger. De to Indskolingsgange er nyrenoverede og taget i brug i 2014.

Elevernes skolemøbler

Skolen har indkøbt borde og stole som kan indstilles i højden i forhold til den enkelte elev. Stolenes sæder er udformet så elevernes arbejdsstilling bliver støttet.
Skolen istandsætter op til hvert nyt skoleår mindst 2 klasserværelser. Klasseværelserne udstyres med helt nye møbler, og der installereres active boards. For skoleåret 2012/2013 er der active boards i samtlige klasseværelser.

Skolevejens trafiksikkerhed

I hele Mørkhøj er den tilladte maximale hastighed 40 km/t, dog er der på Ilbjerg Allé ud for skolens område kun 30 km/t. Ilbjerg Allé er lukket på midten således, at kun cykler og knallerter kan køre helt igennem. Der må kun parkeres på Ilbjerg Allé i begrænset omfang udenfor Mørkhøj bibliotek i afmærkede båse. Desuden er der gang- og cykelstier gennem områdets bebyggelser, hvor børnene kan komme til og fra skole. Skolebestyrelsen har derfor ikke anset det for nødvendigt at have en skolepatrulje.

Vi anbefaler forældre at gå eller cykle med deres barn til skolen indtil det er forsvarligt, at de selv går eller cykler.

Hvis man bliver nødt til at transportere sit barn til skole med bil, bedes man parkere på skolens parkeringsplads.

Det er ikke tilladt at køre ind i skolegården mellem kl. 7.30 og kl. 17.00.

Link til Skolebestyrelsens trafikpolitik.