Her kan du se hvilke tanker der ligger bag vores læringssyn

Sådan kan du hjælpe dit barn med begynderlæsning

Sådan er Mørkhøj Skole - Vi er ambitiøse og progressive

Tre spørgsmål på Mørkhøj Skole

Lars Hans Kristiansen den 21-09-2016
    Timm Troest Hald den 25-09-2016
    Kære forældre

Som I ved, består skolens bestyrelse hovedsageligt af forældrevalgte repræsentanter. Der er normalt valg til bestyrelsen hvert fjerde år, men i tilfælde, hvor bestyrelsen har for få medlemmer, skal der afholdes ekstraordinært suppleringsvalg. Den situation er vi i nu, og derfor afholdes der valg til skolens bestyrelse. Bestyrelsen skal suppleres med et fast medlem og minimum en suppleant helst to.
    Vi afholder valgmøde d. 13. oktober i forbindelse med kontaktforældrerådsmødet, hvor det er sidste mulighed for at give sit kandidatur til kende. I tiden frem til valgmødet kan man kontakte skolens kontor og fortælle, hvis man ønsker at kandidere.  Er der efter valgmødet flere kandidater end behøves, sætter vi selve valget i gang blandt alle skolens forældre/værger og valget afsluttes endeligt d. 4. november. Er der ikke flere kandidater end behøves, så vælges de ved fredsvalg d. 13. oktober. På valgmødet får kandidaterne mulighed for at præsentere sig selv til skolens øvrige forældre, der alle er velkomne.

Hvis du har spørgsmål til arbejdet eller valgbarhed, er du velkommen til at kontakte mig - så tager vi en snak om det.

Jeg håber, at vi nu kan supplere den i øvrigt gode bestyrelse, så vi kan fortsætte arbejdet for Mørkhøj Skole.

Timm Hald
    Skoleleder.

Lars Hans Kristiansen den 21-09-2016
    Ung i Gladsaxe skal på personaleweekend fredag / lørdag i denne uge (23.-24. september).
    Vi skal udvikle vores arbejdsform omkring ungeinddragelse i forhold til implementering af den nye ungestrategi i Gladsaxe.
    Derfor er mødestederne lukket fredag eftermiddag kl. 15-17.
     Mange hilsner
    Ung i Gladsaxe
    Har I spørgsmål vedr. ovenstående så kontakt;
    Frederik A Hansen
    Faglig Leder
    Ung i Gladsaxe
    tlf: +45 29 29 13 03
    frehan@gladsaxe.dk
    Belinda Jeppesen den 11-05-2015
    Gladsaxekortet er et kommunalt betalingskort, som elever på kommunens skoler og brugere af  kommunens seniorcentre kan bruge til betaling i stedet for kontanter. På Mørkhøj Skole kan man betale med Gladsaxekortet i kantinen.

Her Quick-guide i hvordan man bestiller kortet og indbetaler på kortet.

Ingen aktuelle dokumenter
  • 29-09-2016
    Store Elevråd 5.-9.klasse · 5A · 5B · 6A · 6B · 7A · 7B · 8X · 9A · 9B

Mørkhøj Skole
Ilbjerg Allé 25
2860  Søborg

Andre telefonnumre

Kontortider

Mandag - fredag 08.00 - 15.00

Introduktion til nyt skema-, ugeplan- & læringsmålsystem.