Timm Troest Hald den 03-09-2017
    Kære forældre

Som de fleste af jer ved, er vi godt i gang med at udvikle vores praksis på Mørkhøj Skole og på Gladsaxe Kommunes skoler.
    Vi voksne på skolerne har fokus, på det vi i daglig tale kalder synlig læring, og vi har travlt med selv at blive dygtigere, end vi allerede er samtidigt med, at vi ønsker at invitere børnene med ud på nogle nye spændende læringsrejser.
    For at give jer forældre en status på synlig læring, har vi på tværs af skolerne og sammen med skoleforvaltningen fået produceret et temahæfte, der giver et aktuelt indblik i vores arbejder. I kan læse temahæftet ved at klikke på nedenstående link.

Desuden er vi endelig nået dertil, at vi nu for alvor tager hul på arbejdet med det vi kalder Skoleportalen. Det er en læringsportal, som vi bruger til at målsætte læringen, lave læringsforløb i, give feedback på læringen og ikke mindst gemme elevprodukter, afleveringer med mere. Desuden er det i Skoleportalen, man fremover finder årsplaner og elevplaner.
    Når vi fra skolens ledelse besøger jer på årets første forældremøder, vil vi komme nærmere ind på Skoleportalen.
    I kan få en introduktion til, hvordan I som forældre kan bruge Skoleportalen ved at læse den vedhæftede pdf.

Jeg håber, I vil tage jer tid til både at læse temahæftet og introduktionen til Skoleportalen, da vi som skole er afhængige af, at I ved, hvordan I bedst muligt støtter op om jeres børns læring i skolen.

Jeg ser frem til at møde jer på de kommende forældremøder.

Timm.

Her kan du se hvilke tanker der ligger bag vores læringssyn

Sådan kan du hjælpe dit barn med begynderlæsning

Sådan er Mørkhøj Skole - Vi er ambitiøse og progressive